۱۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۷:۳۶

هشدار قوه قضاییه درباره انتشار تصاویر حملات دشمن

هشدار قوه قضاییه درباره انتشار تصاویر حملات دشمن

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: انتشار عکس و فیلم از محل اصابت حملات دشمن که موجب تکمیل پازل اطلاعاتی و ایجاد ارعاب می‌شود، تخلف و جرم بوده و با منتشرکنندگان آن برخورد قانونی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز رسانه قوه قضاییه طی اطلاعیه ای اعلام کرد:برخی رسانه‌ها و صفحاتی که با رویکردی غیرمسئولانه ضد امنیت ملی و خلاف رویه حرفه‌ای از محل اصابت‌های حملات دشمن عکس و فیلم منتشر می‌کردند، تذکر گرفته و محدودیت های در مورد آن صورت گرفته است.

ضمن تشکر از اقدامات عموم رسانه‌ها ، فعالان رسانه‌ای و انسان رسانه ها که در راستای اقتدار ایران، همبستگی مردم و نشان دادن جنایات دشمن آمریکایی-صهیونی تلاش می‌کنند، تاکید می‌شود که انتشار عکس و فیلم‌هایی که پازل دشمن در ایجاد ارعاب در ایران و کسب اطلاعات توسط دشمن را تکمیل کند، مصداق تخلف و جرم است و با منتشرکنندگان آن برخورد قاطع قانونی صورت خواهد گرفت.

کد مطلب 6767995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha